Dynaaminen tasapainotus

Dynaaminen tasapainotus mahdollistaa tasapainovirheiden todentamisen pyörivistä kappaleista. Kappaleista löytyneiden virheiden korjaaminen voidaan suorittaa helposti ja nopeasti laitteen osoittamasta kohdasta ja alueesta.

Dynaamisen tasapainotuksen avulla siis osoitetaan kappaleen massan epätasapaino ja korjaavilla toimenpiteillä lisätään tai vähennetään massaa näin osoitetusta paikasta.

Ota yhteyttä »

Dynaaminen tasapainotus - hyödyt

Tasapainotuksen avulla pidennetään pyörivien kappaleiden käyttöikää, parannetaan turvallisuutta, vähennetään epätasapainon aiheuttamaa meteliä ja lisääntyviä jatkovaurioita. Epätasapaino aiheuttaa tärinää, melua ja vaurioittaa laakereita, runkoa ja edistää kulumista.

Tyypillisimpiä asiakkaillemme tehtäviä dynaamisen tasapainotuksen töitä ovat kardaani- eli nivelakselien ja kampiakselien lisäksi, erilaiset pyörivät kappaleet: siipipyörät, juoksupyörät, telat, rullat, laipat, roottorit, sekoittimet ja murskaimet. Kardaaniakselien huollon ja korjauksen yhteydessä vaihdetaan yleensä nivelristit, jonka jälkeen suoritetaan aina dynaaminen tasapainotus.

Konekantamme ansiosta dynaaminen tasapainotus on mahdollista tehdä kappaleille, joiden paino alkaa sadasta grammasta, raskaimmat tasapainotettavat kappaleet voivat olla tuhannen kilon painoisia. Kokemuksemme alalta on kymmeniä vuosia ja yhtiömme tunnetaankin "balanshingin" osaajana vuosien takaa. Tasapainotustyö tehdään uusissa nykyaikaisissa toimitiloissamme Espoon Juvanmalmilla.

Tilaa laadukas Dynaaminen tasapainotus Ko-Met Oy:ltä

Ota meihin yhteyttä niin autamme mielellämme tasapainotustarpeissanne ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiinne.

Soita 09 855 5671